Sembra Rakennus Oy

Rakentaa ja saneeraa laatua vaalien

 

 

Tutustu palveluihimme ›

Kokenut, rehti ja vastuullinen rakennusliike Tuusulasta

Tarjoamme monipuoliset palvelut yrityksille ja yksityisille kautta Uudenmaan.

Olemme Sembra Rakennus Oy – Uudenmaan alueella, mutta tarvittaessa koko Suomessa palveleva monipuolinen rakennusliike. Toimintamme perustuu pitkään alakokemukseen, rehellisyyteen ja asiakasta kunnioittavaan palveluun. Tyytyväinen ja hymyilevä asiakas on tärkeimpiä tavoitteitamme!

Meillä on oma luotettava henkilökunta sekä pitkäaikaiset erikoisalojen kumppanit, joilla on kaikki tarvittavat luvat ja lakisääteiset velvoitteet kunnossa. Työkielemme on pääasiassa suomi, tarpeen mukaan puhumme myös englantia ja venäjää.

Työntekijöidemme turvallisuus ja hyvinvointi on meille sydämen asia. Pidämmekin tarkoin silmällä turvavarusteiden käyttöä työmailla. Hyvällä ennakkosuunnittelulla ja työmaa-alueen siisteydellä varmistamme myös turvallisen ja pölyttömän työskentelyn.

Ota yhteyttä ›

Edistämme kestävää kehitystä

Ja ympäristövastuullista toimintaa. 

Miten ympäristöystävällisyys näkyy Sembran toiminnassa?
Ympäristö on meille tärkeä asia, ja siihen liittyvät asiat otetaan aina tarkasti huomioon toiminnassamme. Pyrimme ympäristöystävällisyyteen monin eri tavoin.
Toimintamme ympäristöystävällisyys näkyy heti siinä, että yksi suurimmista palveluistamme on erilaisten tilojen korjaaminen ja saneeraaminen, jonka avulla edesautamme tilojen pidempää elinkaarta sekä käyttöä. Rakentamisessa pyrimme vähentämään syntyvää jätettä uusiokäyttämällä materiaalia mahdollisuuksien mukaan. Jäljelle jäänyt jäte toimitetaan ja kierrätetään asianmukaisesti.
Sembra myös pysyy ajantasalla ajankohtaisista vastuullisuuteen sekä kestävyyteen liittyvistä uudistuksista esimerkiksi osallistumalla erilaisiin koulutuksiin. Hyvä esimerkki on rakennuslain uudet rakennushankkeiden hiiliraportointiin liittyvät vaatimukset, jotka astuvat voimaan vuonna 2025. Laki edellyttää mm. rakennushankkeen rakennustuoteluettelon ja ilmastoselvityksen laatimista. Lisäksi rakennustyyppikohtaiset hiilijalanjäljen raja-arvot tulevat osaksi rakentamista. 
Ympäristöystävällisyys näkyy toiminnassamme myös “pienemmissä” asioissa, kuten siinä, että emme käytä työssämme bensiinikäyttöisiä moottorisahoja ollenkaan, vaan käytämme ainoastaan sähkökäyttöisiä moottorisahoja.
Sembralla me otamme ympäristöasiat vakavasti, ja pyrimme jatkuvasti kehittymään yhä ympäristöystävällisemmiksi. 

Millaiselle rakennus- tai saneeraustyölle sinun kohteessasi olisi tarvetta? Ota yhteyttä ja kerro projektistasi! Palvelemme kotikunnastamme Tuusulasta Helsinkiin, Hyvinkäälle, Vantaalle ja koko Uudenmaan alueelle.

Ota yhteyttä ›

Meillä tapahtuu

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita